Population information

Nom ordre Charadriiformes
Nom famille Laridae
Nom scientifique Sterna vittata Nom courant Antarctic Tern
Nom population gaini
Aire de reproduction S Shetland Is, Antarctic Peninsula? Aire de non-reproduction Coasts of Argentina, Falkland Islands (Malvinas)
Catégorie de la Liste Rouge Least Concern
Regions Ramsar Neotropics
Notes

Réseau de conservation

Réseau de conservation Notes
Pas des Réseaux de conservation
Note:

Taille de population

Publication Start year End year Minimum Maximum Estimate quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 2 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 3 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 4 0 0 110,000 110,000 No quality assessment [S2618] [R165]
WPE 5 0 0 110,000 110,000 No quality assessment [S7378] [R165]

Population trends

Publication Start year End year Trend Trend quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 2 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 3 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 4 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 5 0 0 Unknown No idea

Population 1% level

Publication Yearset 1 percent Note
WPE 1 -1 -1 Not Set
WPE 2 -1 -1 Not Set
WPE 3 -1 -1 Not Set
WPE 4 2006 1100
WPE 5 2012 1100

References

  • R165 - Croxall, J.P., Evans, P.G.H. and Schreiber, R.W. (eds.). 1984. Status and Conservation of the World's Seabirds. ICBP Technical Publication No. 2. Cambridge, UK.

Notes

  • S2618 - 35,000 pairs in South Shetland Is and 1,500 pairs in Antarctic Peninsula (167, 644).
  • S7378 - 35,000 pairs in South Shetland Is and 1,500 pairs in Antarctic Peninsula (Croxall et al. (1984), Tree and Klages (2004)).



Copyright Wetlands International 2012

Citation: Wetlands International (). "Waterbird Population Estimates" . Retrieved from wpe.wetlands.org on