Population information

Nom ordre Charadriiformes
Nom famille Laridae
Nom scientifique Sterna forsteri Nom courant Forster's Tern
Nom population Interior: Great Lakes (bre)
Aire de reproduction Great Lakes - S Canada - C & W USA Aire de non-reproduction Atlantic & Gulf coasts E to Caribbean?
Catégorie de la Liste Rouge Least Concern
Regions Ramsar Neotropics North America
Notes In WPE2 this population belonged to one single population (Cent & S North Am/Cent America).

Réseau de conservation

Réseau de conservation Notes
Pas des Réseaux de conservation
Note:

Taille de population

Publication Start year End year Minimum Maximum Estimate quality Notes References Actions
WPE 3 0 0 9,100 9,100 No quality assessment [R442]
WPE 4 0 0 9,100 9,100 No quality assessment [R442]
WPE 5 0 0 9,100 9,100 No quality assessment [R442]

Population trends

Publication Start year End year Trend Trend quality Notes References Actions
WPE 3 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 4 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 5 0 0 Unknown No idea

Population 1% level

Publication Yearset 1 percent Note
WPE 3 2002 90
WPE 4 2006 90
WPE 5 2012 90

References

  • R442 - McNicholl, M.K., Lowther, P.E. and Hall, J.A. 2001. Forster's Tern (Sterna forsteri). In: The birds of North America, No 595. (A. Poole and F. Gill, eds.). The Academy of Natural Sciences, Philadelphia, PA and The American Ornithologists' Union, Washington D.

Notes




Copyright Wetlands International 2012

Citation: Wetlands International (). "Waterbird Population Estimates" . Retrieved from wpe.wetlands.org on