Population information

Nom ordre Charadriiformes
Nom famille Laridae
Nom scientifique Sterna trudeaui Nom courant Snowy-crowned Tern
Nom population SW South America
Aire de reproduction Central Chile Aire de non-reproduction N Chile-S Peru
Catégorie de la Liste Rouge Least Concern
Regions Ramsar Neotropics
Notes

Réseau de conservation

Réseau de conservation Notes
Pas des Réseaux de conservation
Note:

Taille de population

Publication Start year End year Minimum Maximum Estimate quality Notes References Actions
WPE 3 2001 2001 1 10,000 No quality assessment [R570]
WPE 4 2001 2001 1 10,000 No quality assessment [R570]
WPE 1 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 2 0 0 1 10,000 No quality assessment [R571]
WPE 5 2001 2001 1 10,000 Best guess [R570]

Population trends

Publication Start year End year Trend Trend quality Notes References Actions
WPE 3 1990 2000 STA No quality assessment [R570]
WPE 4 1990 2000 STA No quality assessment [R570]
WPE 1 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 2 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 5 1990 2000 STA No quality assessment [R570]

Population 1% level

Publication Yearset 1 percent Note
WPE 3 2002 100
WPE 4 2006 100
WPE 1 -1 -1 Not Set
WPE 2 -1 -1 Not Set
WPE 5 2012 100

References

  • R570 - Schlatter, R. (In litt.). 2002. Unpublished information on Southern South American waterbirds.
  • R571 - Schlatter, R. (pers. comm.). 1996. Unpublished information on Southern South American waterbirds.

Notes




Copyright Wetlands International 2012

Citation: Wetlands International (). "Waterbird Population Estimates" . Retrieved from wpe.wetlands.org on