Population information

Nom ordre Charadriiformes
Nom famille Burhinidae
Nom scientifique Burhinus indicus Nom courant Indian Thick-knee
Nom population indicus
Aire de reproduction India & Sri Lanka E to Indochina Aire de non-reproduction
Catégorie de la Liste Rouge Least Concern
Regions Ramsar Asia
Notes Burhinus oedicnemus and B. indicus (del Hoyo and Collar 2014) was previously lumped as B. oedicnemus (see BirdLife International (2016) Species factsheet: Burhinus indicus)

Réseau de conservation

Réseau de conservation Notes
Pas des Réseaux de conservation
Note:

Taille de population

Publication Start year End year Minimum Maximum Estimate quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 2 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 3 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 4 0 0 -1 -1 No quality assessment
WPE 5 0 0 -1 -1 No quality assessment

Population trends

Publication Start year End year Trend Trend quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 2 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 3 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 4 0 0 Unknown No quality assessment
WPE 5 0 0 Unknown No idea

Population 1% level

Publication Yearset 1 percent Note
WPE 1 -1 -1 Not Set
WPE 2 -1 -1 Not Set
WPE 3 -1 -1 Not Set
WPE 4 -1 -1 Not Set
WPE 5 -1 -1 Not Set

References

Notes




Copyright Wetlands International 2012

Citation: Wetlands International (). "Waterbird Population Estimates" . Retrieved from wpe.wetlands.org on